top of page
Motivation By Mea Hero Image

Motivation 

By Mea

Teremtsd meg a saját Utadat az Egészséghez, a Boldogsághoz és a Bőséghez!

VIP Tagsag

loading gif

Modern királylányoknak, akik nem várnak a hercegre… Teremtsd meg a saját áloméleted! Ebben segítenek a termékeim!

Motivation By Mea photo

Hogyan élheted azt az életet, amire mindig is vágytál? Megmutatom!

Mea Gold. Angyal befektető, ingatlanbefektető, üzletasszony, változásra inspiráló life és business coach.

Egy dologban mindig biztos voltam: akkor lehet az életünk teljes, ha megtaláljuk a valódi célunkat, a hivatásunkat. Az enyémhez hosszú és izgalmas út vezetett, tele kísérletezéssel és váratlan fordulatokkal. A történetem első fejezetében a fitnesz és egészséges életmód állt a középpontban, ami szenvedélyből hamarosan egy új karrierré nőtte ki magát. Nemzetközi fitnesz modellként a világ legnagyobb edzőterem láncának reklámarca lettem és egyre nagyobb ismertségre tettem szert. Ez új kapukat nyitott meg előttem: sorra kaptam a megkereséseket, rengeteg népszerű márkával dolgozhattam együtt. Néhány év után úgy éreztem, új kihívásokra van szükségem, kicsit távolabb a reflektorfénytől. Először ingatlanokkal foglalkoztam, majd befektetési tanácsadóvá képeztem magam később pedig megalapítottam a saját tanácsadó cégem. Ma már elmondhatom magamról, hogy a világ minden táján élnek ügyfeleim, millió dolláros marketing kampányokon dolgoztam, befektetőként pedig több startup cég életében játszom fontos szerepet. Mindez lehetővé tette, hogy azt az életet éljem, amire mindig is vágytam, mégis azt éreztem: még nem teljes a kép. Az önfejlesztés és a tudatosság mindig is fontos volt számomra, ezért elvégeztem egy life és business coach képzést így ma már fiatal nőknek segítek kibontakoztatni a tehetségüket és megtalálni a saját útjukat. Célom, hogy minél több nőnek tudjam átadni mindazt, ami engem sikeressé tett. Az MBM Lux csoportban exkluzív, inspiráló tartalmakkal várlak, a termékeim által pedig a mindennapokban is ott lehetek melletted, hogy támogassalak a céljaid elérésében!

Pozitív gondolkodásmód alapú megközelítés

Segítségre van szükséged az életcéljaid elérésében? Kommunikációs készségek széles skáláját használom olyan coaching szolgáltatások biztosításához, amelyek a siker eszközeit nyújtják Neked.
A 1:1 konzultációk és csoportos ülések mellett rendszeresen tartok workshop-okat és szemináriumokat olyan emberek számára, akik érdeklődnek a saját coaching technikáik fejlesztése iránt.

Life Coaching

Ez a szolgáltatás kedvelt az ügyfeleim között, mivel gyakran a boldogabb, egészségesebb élet egyik kulcsa. Az én feladatom, hogy eszközöket és technikákat biztosítsak a kiegyensúlyozott és boldog életmód eléréséhez. Több ülés után jól ismerem a problémák kezelését bármikor, bárhol is merüljenek fel. Keress fel bátran!

Motivation By Mea photo

Az álom életed és a jelenlegi helyzeted közötti távolságot cselekvésnek hívják!

Mea Gold

Hogyan élheted azt az életet, amire mindig is vágytál? Megmutatom!

Személyre szabottan segítek abban, hogy megteremtsd a saját utadat az egészséghez, a boldogsághoz és a bőséghez! Foglalj időpontot és egy 40 perces online beszélgetést ka...
Life Coaching
40 min
$99
bottom of page